Yoga & Jij

Nieuwsgierig naar yoga maar weet je nog niet welke vorm? Wil je meer over yoga lezen maar vind je een compleet handboek aanschaffen even teveel? Johan Noorloos bedient je op je wenken met zijn nieuwe boek Yoga & Jij. De eerste uit een zilveren yogareeks, maar daarover later meer. Geschreven op een lichtvoetige grappige manier. Bedoeld om te inspireren. En dat doet het. Zo vindt ook de Happinez, die het boekje heeft geselecteerd.

Yoga & Jij gaat over de vertaling van yoga en meditatie naar het leven van alledag. Alles komt aan bod. Naast verbinding en bewustzijn lees je over filosofie, techniek, yogastijlen, grenzen, energie, ademhaling, meditatie, liefde en koekjes. En dit alles zonder zweverig of saai te worden. Sterker nog. Er zit genoeg humor in. En is door de persoonlijke noot leuk om te lezen. Het boek is opgebouwd uit korte hoofdstukken, leest makkelijk en staat vol met inspirerende quotes. Een heel fijn boekje dus voor de zomeravonden, om te lezen tijdens vakantie of om bij de hand te houden als naslagwerkje. Of je nu al jaren yogat of net begint!

Dus wil je in je eigen kracht staan, grenzen leren stellen en loslaten wat jou niet meer dient? Yoga & Jij kan een mooi startpunt zijn. “De beste practice is immers gebaseerd op een gefundeerde persoonlijke keuze uit de verschillende vormen van techniek, dynamiek, ontspanning,meditatie en filosofie”, aldus Johan. Klinkt ingewikkeld? Is het niet. Lees Yoga & Jij maar en stap op die mat.

Yoga en meditatie is namelijk voor iedereen en dat maakt dit boekje meer dan duidelijk.

Je kunt het boek onder meer bestellen bij bol.com voor 14,90 euro. Ook leuk om cadeau te doen.