Podcast Ziekte en genezing

Leef vanuit je hart en dan komt alles vanzelf naar je toe. Liefde, geluk, rijkdom, inspiratie, goede gezondheid en succes. Zo simpel werkt het natuurlijk niet. Tijdens de afgelopen jaren heb ik mijn leven opnieuw vormgegeven. Omdat dat moest. De beperkingen van de sarcoïdose zijn niet weg. Ik heb leren omgaan met die beperkingen en een nieuw leven gecreëerd waar ik trots op ben.

Wat niemand lukte, lukte yoga wel. Ik leerde naar mezelf luisteren, herstelde fysiek en kwam in contact met mezelf. Dat betekent niet dat yoga genezend is, wel helend. En dat is wat anders.

Het hervinden van en blijven bij mij eigen kracht op de yogamat en daarbuiten, dat is voor mij waar yoga om gaat. Waar het leven over gaat. Kracht kun je op meerdere manieren vinden. Wat voor mij werkt hoeft voor jou niet te werken. Misschien wandel je liever of maak je muziek. Vind je eigen weg. En laat je niets wijsmaken. Hoe je dit doet?

Ter inspiratie kun je luisteren naar deze podcast van Paula Smit die mij interviewt over dit onderwerp “Wat is ziekte en genezing volgens auteur Lenneke Vente”.

Veel luisterplezier en laat je me weten wat je ervan vindt?

Mocht de link niet werken in je browser open dan Soundcloud of Spotify en zoek op Paula Smit, dan kom je me vanzelf tegen