Podcast Ui – Licht in het donker

‘Ik heb nog nooit zoveel champagne gedronken als die zaterdagavond. Ik dacht als ik er uit ga, dan ga ik ook met een klapper.’ Dit is de eerste zin van mijn gesprek met Basti Baroncini van Podcast UI. Het werd een leuk gesprek over hoe broos je gezondheid is en hoe snel dat om kan slaan. Over hoe mijn reis verliep van succesvolle carrière vrouw naar het leven met een chronische ziekte. Over hoe raar het is dat er boeken zijn met titels als ‘Griekse plattelands postbode en hun annuleringsnummers’, ‘How to shit in the woods’ en ‘Hoe je grote schepen kunt vermijden’, terwijl er bijna geen boek te vinden is over het leven met een chronische ziekte. Ook spreken we over demonen in de bek kijken en innerlijke draken verslaan. Het licht in het donker vinden. Je hart openen. En nog veel meer. Dankbaar dat ik mee mocht werken aan deze podcast en ik vind het stiekem ook wel een beetje leuk dat ik in hetzelfde rijtje sta met Catherine Keyl, Bart Chabot en Frenk van der Linden. Veel luisterplezier!

De link:

https://castbox.fm/app/castbox/player/id3489511?utm_source=edm&utm_medium=dlink&utm_campaign=web_share&utm_content=27.%20Lenneke%20Vente%3A%20over%20chronische%20ziekten%2C%20teleurstelling%20en%20tien%20lepels%20per%20dag-CastBox_FM

Je kunt de podcast ook luisteren via alle bekende podcast kanalen als Spotify en SoundCloud. Podcast Ui aflevering 27.

Laat je me weten wat je ervan vindt?

In Podcast UI pelt Basti Baroncini af. Schil voor schil. Onderweg naar de mooie kern. Achterlatend wat niet meer dient. Zijn gasten vertellen hun verhaal. Ter inspiratie, want uiteindelijk zijn we allemaal onderweg. Én om met de snippers ervan het leven op smaak te brengen!