Podcast Volkskrant: Overleeft een liefde ziekte?

Overleeft een liefde ziekte, een miskraam of vreemdgaan? In de podcast van de Volkskrant ‘Van Twee Kanten’ interviewt Corine Koole twee partners over een heftige gebeurtenis in hun relatie. Ze interviewt ze apart van elkaar, zodat ze openhartig kunnen praten over hun verlangens, geheimen en strubbelingen binnen hun relatie. Soms voor het eerst hardop uitgesproken. Deze keer was ik met mijn partner Maarten-Jan aan de beurt! Klik op de link hieronder om te luisteren of check op je gebruikelijke podcast kanaal!

De Volkskrant:

Een voordeel van de ziekte? Minder ruis

Lenneke en Maarten-Jan staan op het punt om te gaan trouwen. Tijdens haar vrijgezellenfeest wordt Lenneke met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ze heeft een zeldzame ziekte waar ze nooit meer van af zal komen. Hoe ga je er mee om als je nooit meer dezelfde zal worden als toen je elkaar tegen kwam? Welke keuzes maak je als stel als je niet alles meer kan? Klik op een van de links hieronder om te luisteren.

https://omny.fm/shows/de-volkskrant/een-voordeel-van-de-ziekte-minder-ruis

https://www.volkskrant.nl/kijkverder/t/podcasts/serie/van-twee-kanten/een-voordeel-van-de-ziekte-minder-ruis

Wil je meer lezen wat het met jou of je partner doet als je chronische ziek bent? Dat kan in het boek ‘Tien onzichtbare jaren’ van Lenneke Vente. ‘Tien onzichtbare jaren’ is verkrijgbaar bij bol.com, bruna.nl en gewoon bij de boekhandel voor € 14,95. ISBN 978-90-9032115-8. ⠀⠀⠀⠀