Let’s explore

Het leuke van reizen is dat je vaak inspirerende mensen ontmoet. Zo ook deze keer op Lanzarote. Daar ontmoet ik Kilian, uitgever van Let’s Explore Magazine. Kilian is van origine vormgever en zijn nieuwsgierigheid leidde ooit tot een online platform, Let’s Explore, waar mensen, plaatsen, projecten en ideeën gedeeld werden. Uiteindelijk resulterend in Let’s Explore Magazine, een prachtig inspirerend vormgegeven blad waarin storytellers over de hele wereld hun verhaal delen en vertellen. In woord èn in beeld.

Gelukkig had Kilian een nummer bij zich. Dit nummer -op de foto- heeft als thema Perseverance, doorzettingsvermogen. 28 verhalen die gaan over vastberadenheid, ergens in geloven en niet op willen geven. Verhalen over een expeditie naar Antartica met tallship De Europa, doorzetten in Japan, het maken van het perfecte brood, fotografie, het stoppen van stropen in Zambia, het gevecht van de Navajo stam om hun land te behouden, 1050 km fietsen in drie dagen, het creëren van het optimale houten fietszadel en nog zo veel meer. Allemaal prachtig vormgegeven, aansprekend opgeschreven en bij elkaar gebracht door Kilian.

Ik ben onder de indruk van zoveel kwaliteit, inspiratie en wil direct beginnen met lezen. Net als de mensen om mij heen, Nieuwsgierig? Wil je een nummer bestellen? Kijk voor meer informatie op www.letsexploremagazine.com. Je zult er geen spijt van krijgen.