Hoe.Cool.Is.Dit!

Het is al heel fijn dat er een nieuw yogamagazine op de markt komt. Maar hoe cool is het dat ik daar voor mag en ga schrijven? Vanaf deze week ligt YogiYogaBlad in de winkels. Een nieuw inspirerend en vrolijk magazine waar je blij van wordt.

Eva Sacchetto vond het tijd voor een nieuw geluid in de yogawereld. Er bestaat al een kwartaalblad, Yoga Magazine, maar Eva wilde iets laagdrempeligs. ‘Ik wil dat yoga normaler wordt. Het zweverige is er inmiddels wel af, yoga is gewoon heel erg hot. Toch denken veel mensen nog: dat kan ik niet, daar moet je heel lenig voor zijn. Maar yoga is een state of mind en iedereen kan het leren. Het is een relaxte manier van in het leven staan; of je nu ziek of gezond bent, het kan je gelukkiger maken’, aldus Eva in een interview. Nou, dat is ook mijn ervaring dus wil ik graag meewerken aan dit initiatief.

Kijk en oordeel zelf. Yogi is groter dan een tijdschrift, ziet er meer uit als een krant maar dan wel met een nietje. Een blad waardoor je geïnspireerd raakt, vrolijk van wordt, maar dat je ook een beetje bewust maakt. Onder andere verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Bruna. Want ook het uitgeven doet Eva zelf.

Deze maand met thema’s als voeding, yinyoga, de oudste yogadocent, yoga en seksualiteit, yoga tips, de ‘Iceman Wim Hof’en nog veel meer. Leuk hè.