E-Book!

Iedere dinsdag plaats ik een nieuw blog. Maar met dit nieuwtje wil ik niet tot dinsdag wachten! Via verschillende kanalen werd er om een e-book van ‘Tien onzichtbare jaren’ gevraagd. En die is er nu! Je kunt het downloaden via Apple, Bol.com, Google Play en Kobo, Libris, tolino, boekenbestellen.nl, bruna.nl. De prijs is 7,95 euro en het ISBN nummer is 9789463459273. Let op dit is een ander nummer dan de paperback!

De recensies die ik binnen heb gekregen zijn allemaal zo lovend. ‘Tien onzichtbare jaren’ inspireert niet alleen patiënten met een chronische ziekte als sarcoïdose, maar ook patiënten met reuma, ms, diabetes, ziekte van Crohn en mensen die herstellen na kanker herkennen zich in mijn boek. Ook uit de omgeving van mensen met een chronische ziekte hoor ik veel positieve verhalen. Het boek wordt veel kado gedaan. Het resultaat? “Eindelijk kan ik een beetje begrijpen wat jij meemaakt”. Onzichtbaar ziek zijn en alles wat daarbij komt kijken, blijkt een belangrijk thema.

Last but not least, hoor ik veel herkenning bij artsen, verpleegkundigen en patiëntenverenigingen. Ook zij raden het boek aan hun patiënten aan. Mooier wordt het niet zou je denken. Behalve dat er nu ook een e-book is.

Heb je het boek nog niet gelezen? En wil je het lezen als e-book? Dan kun je downloaden via Apple, Bol.com, Google Play en Kobo, Libris, tolino, boekenbestellen.nl, bruna.nl. De prijs is 9,95 euro en het ISBN nummer is 9789463459273. Let op dit is een ander nummer dan de paperback!

Liever een papieren versie? Dat kan natuurlijk ook, gewoon via bol.com, bruna.nl of even naar de boekhandel!

Reuze dankbaar ben ik, dat ik dit mag doen.

Leef je beste leven lieve lezers, je hebt er maar een!