Dominicanen

Vrijdag 29 november mag ik mijn boek ‘Tien onzichtbare jaren’ presenteren in de prachtige boekhandel Dominicanen in Maastricht. Paul van der Steen, oa journalist van het NRC Handelsblad, interviewt me deze middag. Wil je ook komen op deze boekpresentatie vrijdag om 17.00 uur? Op de onderstaande link vind je meer informatie. Leuk als ik je daar zie!

“Lenneke Vente staat als succesvolle zakenvrouw midden in het leven als bij haar neurosarcoïdose wordt geconstateerd. Met ‘Tien onzichtbare jaren’ neemt Lenneke de lezer mee in haar zoektocht naar haar beste leven als haar vertrouwde leven haar langzaam ontglipt. Ze schrijft over alledaagse emoties en overpeinzingen, herkenbare situaties, bloopers, schrijnende opmerkingen en vileine adviezen. En altijd met humor en wars van medelijden. Een troostend boek voor iedereen die zijn ‘beste leven’ wil leven, chronisch ziek of niet. Het resultaat is een inspirerend boek over het in de lucht houden van alle ballen in een leven dat continue verandert.

Lennekes adagium “Als nieuw word je misschien nooit meer, maar beter dan ooit behoort wel degelijk tot de mogelijkheden” speelt een grote rol in haar leven en in dit boek.”

https://www.libris.nl/dominicanen/evenementen/november-2019/boekpresentatie-lenneke-vente-tien-onzichtbare-jaren-leef-je-beste-leven/

‘Tien onzichtbare jaren’ is uitgegeven in het kader van het veertigjarig jubileum van de sarcoïdosepatiëntenvereniging Sarcoidose.nl. Alle opbrengsten van dit boek gaan dan ook naar Sarcoidose.nl.

Het boek is verkrijgbaar bij bol.com, bruna.nl en bij de betere boekhandel voor € 14,95. ISBN 978-90-9032115-8.